NBA Playoff: Sreda 20. April

Izvor: MVP.rs, 20.Apr.2016, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA Playoff: Sreda 20. April

Može li Marvin Vilijams večeras da popravi mizerni utisak iz prvog meča? Hoće li Tobajas Heris večeras ostvariti dabl-dabl učinak? Pročitajte naša očekivanja i predloge za večerašnje duele na "FantasyNova".

Nakon samo dve utakmice NBA plej-ofa koje su se igrale prethodne noći, večeras se u najjačoj ligi na svetu igraju četiri utakmice, što znači da će i takmičenja na sportskom fantazi sajtu "FantasyNova" >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << biti još zanimljivija.

Čak šest takmičenja nas čeka na "FantasyNova"  a ukupni nagradni fond je 22.500 dinara. Takođe, kao i uvek, tu su i takmičenja "1 na 1" gde u direktnom duelu protiv rivala odlučujete ko odnosi celokupni nagradni fond.

Pročitajte koji igrači su se danas našli u našem fokusu:

Marvin Williams (3.80)

Košarkaš Šarlota je potpuno podbacio u prvom susretu dveju ekipa u plej-ofu, pa je ostvario mizeran fantazi učinak od 3.8 fantazi  poena.

Ipak, tokom regularnog dela sezone, upravo je Marvin Vilijams bio jedan od boljih igrača u duelima protiv Majamija. Na četiri utakmice regularnog dela sezone protiv tima Erika Spolstre, Vilijams je beležio 16.8 poena, uz 5.8 skokova.

Očekujemo da će u večerašnjem susretu dveju ekipa, krilni igrač Hornetsa prikazati mnogo bolju partiju. Ipak, uzdamo se u šanse da će se teško dogoditi dva meča u kojima će jedan bitan košarkaš Hornetsa debelo podbaciti.

Hassan Whiteside (7.60)

Nakon prvog duela dveju ekipa u kom je briljirao, Hasan Vajtsajd je i večeras obavezna kupovina za sve timove koji žele skoro pa garantovanih 30+ fantazi poena.

U prvoj utakmici dveju ekipa, Vajtsajd je postigao 21 poen, uz 11 skokova za samo 26 minuta na terenu, što je bilo dovoljno za 36.8 fantazi poena.

I večeras očekujemo da ekipa Majamija dosta akcija podredi Vajtsajdu, a ne brinemo da će ih snažni centar Hita iskoristiti na pravi način. Ako drugi meč bude neizvesniji, minutaža košarkaša Majamija će biti veća, a samim tim bi i učinak Vajtsajda mogao biti još bolji.

Tobias Harris (5.40)

Doveden tokom regularnog dela sezone u trejdu sa Orlandom, Tobajas Heris se brzo uklopio u sistem Džefa Van Gandija, a pozicija niskog krila je od tada njegova osnovna pozicija.

Na prvom duelu Detroita i Klivlenda, Heris je igrao skoro 40 minuta, a jedan poen mu je falio da ostvari dabl-dabl učinak (9p, 10sk). Bez obzira na ne baš sjajan procenat šuta (4/11FG, 36%), krilni košarkaš Pistonsa je ostvario učinak od 19.3 fantazi poena.

Verujemo da će u novom duelu dveju ekipa, Heris odigrati još bolju utakmicu, a od košarkaša Pistonsa očekujemo bar 25 fantazi poena u večerašnjem susretu.

Chris Paul (7.60)

Uprkos laganom trijumfu Los Anđeles Klipersa nad Portland Trejlblejzersima, Kris Pol je uspeo da ostvari dabl-dabl učinak i bude najbolji igrač svoje ekipe.

Za 32 minuta, Pol je postigao 28 poena, uz 11 asistencija i dve ukradene lopte, čime je ostvario učinak od 42.5 fantazi poena. Ako novi duel Klipersa i Trejlblejzersa donese veću neizvesnot, od plejmejkera tima iz "El Eja" očekujemo više minuta na terenu i još jednu odličnu utakmicu.

Tokom regularnog dela sezone, Pol je pokazao da mu igra protiv ekipe iz Oregona odgovara, pa je uprkos manjoj minutaži (29.8 minuta), uspevao da u proseku ostvari dabl-dabl učinak od 16.8 poena i 10 asistencija.

Za sve bitne informacije, predloge i savete uvek možete da nam se obratite na forumu "MVP portala", a svakako zapratite i zvanične Fejsbuk i Tviter stranice "Fantasy Nova" kako biste uvek bili u toku sa najnovijim dešavanjima.

(foto: Fantasy Nova)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.