NBA PRSTEN VEĆ KAPARISAN: Bruklin dovodi još jednu NBA zvezdu za šetnju do TITULE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 14:05

NBA PRSTEN VEĆ KAPARISAN: Bruklin dovodi još jednu NBA zvezdu za šetnju do TITULE (FOTO)

Tas na vagi.

Bruklin Netsi su čvrsto rešili da ove sezone uzmu titulu. Iako imaju sjajan tim u kome igraju tri asa Džejms Harden, Kajri Irving i Kevin Durent rešili su da u svoje redove dovedu još jednu NBA zvezdu koja bi bila tas na vagi kad je šampionska trka u pitanju. Netsi su praktično sve dogovorili sa iskusnim Blejkom Grifinom.

On je slobodan igrač pošto se razišao s Detroitom koji ulazi u ribilding ekipe. On je u poslednjoj sezoni ugovora zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 25 miliona dolara.

Breaking: Blake Griffin is expected to sign with the Nets, per @ShamsCharania pic.twitter.com/45AaiMJKer

— Bleacher Report (@BleacherReport) March 7, 2021

Grifin je sa Bruklinom dogovorio saradnju do kraja sezone. Zaradiće oko 5,8 miliona dolara. Netsi ga vide kao opciju „small ball“ centra koji će ulaziti sa klupe.

On je veći deo svoje karijere proveo u Los Anđeles Klipersima, odakle je 208. godine trejdovan u Detroit Pre toga je potpisao maksimalni petogodišnji ugovor vredan 171 milion dolara.

Zvezda je sve karte bacila na ABA ligu, a da bi u plej-of ušla s prvog mesta mora da pobeđuje – večeras (21.00) gostuje u Splitu, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Split – Zvezda.

U 20 utakmica za Detroit je prosečno beležio 12,3 poena u ovoj sezoni.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.