NBA POTRESLA TUŽNA VEST: Preminuo najveći LUDAK lige! Tukao se i koristio KOKAIN, pa završio na ROBIJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 18:25

NBA POTRESLA TUŽNA VEST: Preminuo najveći "LUDAK" lige! Tukao se i koristio KOKAIN, pa završio na ROBIJI (VIDEO)

Neverovatna priča.

Bivši NBA košarkaš Edi Džonson umro je u 65. godini, u zatvoru u Floridi, gde je služio doživotnu kaznu.

Posle poraza na Old Trafordu od 5:0 Lajpcig je izgubio i od Menhengladbaha u Bundesligi, i u ne baš sjajnom raspoloženju čeka PSŽ (21.00), koji ima tri pobede zaredom bez primljenog gola. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za RB Lajpcig - PSŽ.

Ovaj as imao je nadimak "Brzi Edi", a 1977. draftovan je od strane Atlanta Houksa, u taboru Jastrebova je boravio sve do 1986. godina, da bi zatim je igrao kratko za Klivlend Kavalijerse, Tampa Bej Trilerse i bivše Sijetl Supersonikse.

U sezoni 1986/87, Džonson je izbačen iz Sijetla zbog korišćenja kokaina, da bi ga i NBA liga doživotno suspendovala. Dva puta je bio zatvaran zbog oružane pljačke, prevare i trgovine drogom, dok je 2006. osuđen na doživotnu, zbog silovanja osmogodišnje devojčice.

Tokom karijere u NBA ligi beležio je 15,1 poen u proseku, a zanimljivo je to da je umro još 26. oktobra od "nepoznate bolesti."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SILOVAO JE OSMOGODIŠNJU DEVOJČICU I UMRO U ZATVORU: Umesto legende, posao je najveći prestupnik NBA lige

Izvor: Kurir, 04.Nov.2020

Nekadašnji NBA košarkaš Edi Džonson umro je u 65. godini u zatvoru na Floridi, gde je služio doživotnu robiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.