NBA OL STAR: Lilard i Meklung odbranili titule, Pejsersi najveštiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 09:48

NBA OL STAR: Lilard i Meklung odbranili titule, Pejsersi "najveštiji" (VIDEO)

Bez mnogo iznenađenja.

Na NBA Ol star vikendu u Indijanapolisu održala su se takmičenja u brzom šutiranju trojki, zakucavanjima i "veštinama".

Košarkaš Milvokija Demijen Lilard je odbranio prošlogodišnje osvojenu titulu i postao prvi igrač posle 2008. godine koji je dve godine uzastopno poneo trofej najboljeg "trojkaša".

Konkuerncija su mu bili njegov saigrač iz Baksa Malik Bizli, onda Trej >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jang, Karl Entoni Tauns, Donovan Mičel, Lauri Markanen, Tajris Halibarton i Džejlen Branson, ali su jedan po jedan otpadali.

Na kraju se svelo na Treja Janga i Demijana Lilarda. Jang je došao do sjajnog rezultata, ali je Demijana Lilarda izvukla "specijalna" lopta koja se nalazi iza ostalih regularnih i koja nosi tri poena.

On je pogodio jednu i to je bilo dovoljno da dođe do 26 bodova, što je bilo i dovoljno da dođe do nove titule.

DAMIAN LILLARD'S 26 POINTS MAKE HIM THE BACK-TO-BACK #Starry3PT CHAMPION!

His last shot is the winner... because of course ⌚️ pic.twitter.com/OqcHpurcfE

NBA (@NBA) February 18, 2024

Lilardu je ovo drugi trofej, čime je došao u društvo Lerija Birda, Krejga Hodžsa, Marka Prajsa, Peđe Stojakovića i gorepomenuta Džejsona Kapona.

Titulu je odbranio i Met Meklung. Prvotimac Orlando Medžika je u zakucavanjima bio bolji od Džejmsa Topina, Džejlena Brauna i Haimea Sančeza.

U takmičenju u "veštinama" slavila je ekipa Indijana Pejsersa, a činili su je Tajris Halibarton, Benedikt Maturin i Majls Tarner.

Osim gorepomenute trojice koja su osvojila, tu je bila i ekipa "Top piks" koju su činili Paolo Bankero, Entoni Edvards i Viktor Vembanjama, kao i ekipa "Ol-stars", gde su se takmičili Skoti Barns, Tajris Maksi i Trej Jang.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.