NBA: Novicki ušao u istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Novicki ušao u istoriju

Nemački superstar Dirk Novicki, protekle noće, ubacio je Lejkersima 14 poena i tako na večnoj listi zauzeo osmo mesto najboljih strelaca u istoriji najjače košarkaške lige, pretekavši Elvina Hejsa.

Pojačanje Dalasa iz Bostona Rejdžon Rondo je upisao 21 poen, osam skokova i sedam asistencija. Lejksesi su igrali bez prve zvezde Kobija Brajanta, a najefiksaniji u poraženom timu je bio Karlos Buzer sa 18 poena.

Oklahoma je, bez Durenta, lako pobedila Šarlot >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svom terenu, dok je Finiks u odličnoj seriji. Sansi su pobedili u Sakramentu i tako ostvarili petu uzastopnu pobedu. Zahvaljujući sjajnoj partiji Lebrona Džejmsa, Klivlend je slavio u Orlandu. Kralj Džejms imao je 29 poena, dok je odličan bio je Kevin Lav, koji je meč završio sa 22 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.