NBA: Nikola Jokić solidan u još jednom porazu Denvera, naigrao se Žo Lovernj (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Nikola Jokić solidan u još jednom porazu Denvera, naigrao se Žo Lovernj (VIDEO)

U noći između nedelje i ponedeljka igrala su se četiri meča u NBA ligi, a na parketu se našao i srpski košarkaš Nikola Jokić.

Jokić je u porazu svog Denvera od Oklahome 112:122 na parketu proveo zapaženih 17 minuta i za to vreme postigao sedam poena. Šutirao je iz igre 3-7, uz pogođenu trojku iz jedinog pokušaja na meču. Uhvatio je tri lopte, podelio dve asistencije, uz dve izgubljene lopte.
Njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je dosta ‘minuta’ ukrao Žofri Lovernj, bivši kapiten Partizana koji je za 30 minuta postigao 18 poena, uhvatio četiri skoka i zabeležio jednu asistenciju. Najbolji u domaćem timu bio je Kenet Farid sa 25 poena i 11 skokova.
Sve to nije vredelo puno protiv ‘gromovnika’, koje su i ovog puta predvodili Rasel Vestbruk sa 30 i Kevin Durent sa 26 poena, a ovog puta pridružio im se i centar Enes Kanter, pa pobeda, iako dosta neizvesno u većem delu, nije mogla da im izmakne.

(Izvor: youtube / NBAClip)
Zanimljiv duel prethodne noći odigrali su Memfis i Los Anđeles Lejkersi, ali više zbog atraktivnih poteza, nego neizvesnosti u samoj utakmici. Gosti iz ‘grada anđela’ držali su priključak do pred kraj prve četvrtine kada su igrači Memfisa udarili nekoliko brutalnih ‘rampi’ gostima i na krilima publike krenuli u sticanje nedostižne razlike.
Najbolji je bio Majk Konli sa 19 poena, a pratio ga je Džef Grin sa 17, dok je na drugoj strani Kobi Brajant ubacio 19. a 17 Leri Nens Junior.

(Izvor: youtube / XimoPierto2)
Boston je u svojoj dvorani savladao Njujork Nikse sa 100:91, dok je očekivano, ali nešto teže Portland slavio na gostovanju u Sakramentu. Strašne partije odigrali su MekKalum kod Trejl Blejzersa sa 35, odnosno Kazins kod Niksa, koji je ubacio 36 poena.
Memfis – L.A. Lejkersi 112:96
Boston – Nju Jork 100:91
Oklahoma – Denver 122:112
Sakramento – Portland 94:98

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) TURČIN POSTERIZOVAO SRBINA: Oklahoma pobedila Denver, solidna partija Jokića

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015

Košarkaši Oklahome pobedili su na svom terenu ekipu Denvera 122:112 u noćašnjem meču NBA lige...Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Rasel Vestbruk sa 30 poena, 9 skokova i 12 asistencija, dok je Kevin Durant dodao 26 poena uz 10 asistencija i 5 uhvaćenih lopti. U poraženoj ekipi najbolji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.