NBA: Majami ponovo BREJKNUO Boston

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 07:53

NBA: Majami ponovo "BREJKNUO" Boston

Neočekivan ishod prva dva meča.

Košarkaši Majami Hita su napravili novi brejk u finalu Istočne konferencije NBA lige, pošto su sa 111:105 savladali Boston Seltikse u gostima i sada vode sa 2:0.

Džimi Batler je prethodne noći opet bio najbolji igrač svog tima i meč je završio sa 27 poena, osam skokova i šest asistencija.

Kejleb Martin ga je pratio sa 25, dok je maestralan bio i Bem Adebajo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je sa 22 poena, 17 skokova i devet uspešnih dodavanja bio na pragu tripl-dabla.

Seltiksima nije pomogao ni Džejson Tejtum, koji je odigrao izvrsnu partiju, sa 34 poena, 13 skokova i osam asistencija, ali uzalud, pošto je izostala adekvatna pomoć saigrača. Džejlen Braun je imao svega 16 poena, dok su na 13 stali Malkom Brogdon i Robert Vilijams III.

Naredni meč u seriji je na programu u ponedeljak ujutru, od 2:30, a pre toga će noćas na teren i Denver Nagetsi i Los Anđeles Lejkersi, koji u Kaliforniji nastavljaju svoju seriju. Trenutno je 2:0 za franšizu iz Kolorada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.