NBA MVP TRKA: Jokić preuzeo prvo mesto!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 20:12

NBA MVP TRKA: Jokić preuzeo prvo mesto!

Hoće li po treći put poneti prestižni trofej...

Objavljena je najnovija lista kandidata za prestižnu MVP nagradu u NBA ligi, a kao i prethodne dve sedmice, na čelu se nalazi srpski košarkaš Nikola Jokić, koji je iza sebe ostavio najveće rivale.

Dugo je naš košarkaš bio drugi u MVP trci, iza Džoela Embida, ali je centar Filadelfije zbog propuštanja utakmica, a zatim i zbog povreda, ostao bez prilike da odbani titulu osvojenu prošle sezone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sada su objavljeni najnoviji rezultati, a Jokić se još jednom nalazi na čelu tabele. Košarkaš Denvera se nalazi ispred Šej Gildžus-Aleksandera, prve zvezde Oklahome, treći je Janis Adetokumbo, košarkaš Milvokija, dok prvih pet kompletiraju Luka Dončić i Džejson Tejtum, igrači Dalasa i Bostona.

https://t.co/wWGNmWnCY9’s updated MVP Ladder:

1. Nikola Jokic

2. Shai Gilgeous-Alexander

3. Giannis Antetokounmpo

4. Luka Doncic

5. Jayson Tatum

6. Kawhi Leonard / Domantas Sabonis

8. Donovan Mitchell

9. Kevin Durant

10. Anthony Davis

— NBACentral (@TheDunkCentral) February 16, 2024

U prvih deset se još nalaze Kavaj Lenard, Domantas Sabonis, Donovan Mičel, Kevin Durent, odnosno Entoni Dejvis, koji kompletira listu desetorice najboljih u NBA ligi.

Podsetimo, sledi pauza u NBA ligi zbog Ol-Star vikenda, koji se održava u Indijanapolisu, a Jokić se još jednom nalazi u startnoj postavi Zapadne konferencije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.