NBA: Ljudi, Bobi igrao, Bjelica odličan, a Jokić ponovo dominirao (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Ljudi, Bobi igrao, Bjelica odličan, a Jokić ponovo dominirao (VIDEO+FOTO)

Odigrano šest mečeva najjače lige na svetu.

Posle više od mesec dana Boban Marjanović konačno je dobio minute u Detroitu od trenera Stena Van Gandija, ali kada je meč protiv Indijane već odavno bio rešen. Srpski centar odigrao je poslednja četiri minuta u porazu od Pejsersa i za to vreme uspeo da postigne dva poena, promaši dva slobodna bacanja i jednom asistira. Kaldvel-Poup bio je najefikasniji u Detroitu sa 20 poena, dok je 19 postigao Džekson. Indijanu je predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džordž sa 26 poena, a odličan je bio i Tig sa 19 poena, devet skokova i osam asistencija.

ZASLUŽENO PRIZNANJE: Radonjić TRENER kola Evrolige! (FOTO)

Ellis: After loss, meeting, Pistons at crossroads over stagnant play - Detroit Free Press https://t.co/tDuJt1xXFj #DetroitBasketball pic.twitter.com/8fjhgzww88

— Detroit Pistons (@DPistonsNews) December 18, 2016

NAŠ AS KAO TERMINATOR: Štimac PREGAZIO Banvit na SUROV način! (FOTO)

Denver Nagetsi savladali su Njujork Nikse, a Nikola Jokić ponovo je odigrao dobar meč iako je imao problema sa faulovima. Reprezentativac Srbije u igri je proveo 20 minuta i za to vreme postigao 10 poena, devet puta uhvatio lopti i imao pet asistencija. Farid je sa 25 poena predvodio Nagetse, a Mudiaj je dodao 22. U redovima Niksa Entoni je postigao 29, a Porzingis 22 poena.

SEVNUO JE LAKAT: Jan Veseli doživeo težak NOKAUT (VIDEO)

Apparently Nikola Jokic is quite the passer.

: (BR_Hoops) pic.twitter.com/8H4ow9MzxM

— ProCity Hoops (@ProCityHoops) December 18, 2016

Nemanja Bjelica odlično je iskoristio 15 minuta u igri, u porazu Minesote posle Hjustona u produžetku. Srpski reprezentativac postigao je 10 poena uz četiri uhvaćene lopte, a Timbervulfsi su doživeli 19 poraz u sezoni. U Minesoti je dominirao Tauns sa 41 poenom i 15 skokova, dok je Lavin postigao 24.  Hardenu je samo jedan skok nedostajao za tripl dabl pošto je imao 28 poena i 13 asistencija, a 28 poena postigao je i Anderson.

REZULTATI

Detroit - Indijana 90:105

Atlanta - Šarlot 99:107

Klivlend - Los Anđeles Lejkers 119:108

Minesota - Hjuston 109:111 (p.p.)

Denver - Njujork 127:114

Golden Stejt - Portalnd 135:90
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.