NBA: LeBronu preseo povratak u Klivlend

Izvor: S media, 30.Mar.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: LeBronu preseo povratak u Klivlend

Tokom minule noći u okviru NBA lige odigrane su četiri utakmice, a iznenađenje večeri dogodilo se u Klivlendu, gde je najslabiji klub lige savladao Majami rezultatom 102:90.

Pobednike su predvodili Džej Džej Hikson sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 skokova, te Entoni Parker sa poenom manje.

Najefikasniji u ekipi Majamija bili su LeBron Džejms sa 27, Dvejn Vejd sa 24 i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Majk Bibi sa 23 poena.

NBA: Skromni Krstić i Radmanović

NBA: Prosečni Peđa za pobedu Dalasa

Trener Bostona: Krstiću se priviđaju duhovi

Najviše uzbuđenja viđeno je u Oklahoma Sitiju, gde je domaćin posle produžetka pobedio Golden Stejt 115:114.

Junak pobede Tandera bio je Kevin Durent, koji je postigao 39 poena, imao šest skokova i pet asistencija, čime je zaslužio epitet igrača utakmice.

U redovima domaćina, do dvocifrenog učinka stigli su još Serž Ibaka sa 19 poena i osam uhvaćenih lopti, Rasel Vestbruk sa 15 poena, osam skokova i devet asistencija, te konačno Džejms Harden, koji je utakmicu završio sa 14 poena.

Najbolji pojedinci poraženih bili su Stiven Kari sa 35 poena, a moraju se istaći i sjajne partije Dejvida Lija i Monte Elisa, koji su postigli 24, odnosno 20 poena.

Rezultati:

Klivlend - Majami 102:90

Oklahoma Siti - Golden Stejt 115:114 (posle produžetka)

Sakramento - Finiks 116:113

Nju Džersi - Hjuston 87:112

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.