Majami zaustavljen u Klivlendu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2011, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majami zaustavljen u Klivlendu

Košarkaši Klivlenda pobedili su na svom terenu ekipu Majamija rezultatom 102:90 u meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džej Džej Hikson sa 21 poenom i 12 skokova, dok je Entoni Parker ubacio 20 koševa. U poraženoj ekipi najbolji je bio bivši igrač Klivlenda Lebron Džejms, koji je ostvario "tripl-dabl" učinak. On je postigao 27 poena i imao 10 uhvaćenih lopti i 12 asistencija. Dvejn Vejd je dodao 24 poena.

U noći između utorka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srede odigrano je još tri meča NBA lige, a postignuti su sledeći rezultati: Hjuston - Nju Džersi 112:87, Golden Stejt - Oklahoma pp 114:115 i Feniks - Sakramento 113:116.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NBA: LeBronu preseo povratak u Klivlend

Izvor: S media, 30.Mar.2011

Tokom minule noći u okviru NBA lige odigrane su četiri utakmice, a iznenađenje večeri dogodilo se u Klivlendu, gde je najslabiji klub lige savladao Majami rezultatom 102:90. ..Pobednike su predvodili Džej Džej Hikson sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 skokova, te Entoni Parker sa poenom manje...Najefikasniji...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.