NBA LIGA: Šesti poraz u nizu Rajakovića, Atlanta ne može bez Bogdana i Janga

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2024, 10:13

NBA LIGA: Šesti poraz u nizu Rajakovića, Atlanta ne može bez Bogdana i Janga

Orlando i Juta stigli do trijumfa.
Među šest odigranih mečeva predthodne večeri u NBA ligi, bili su i oni koje je Toronto odigrao protiv Orlanda, odnosno Atlanta protiv Jute. Tornto je sa Darkom Rajakovićem poražen od Orlanda 113:103 što je šesti neusph u nizu tima iz Kanade, dok su Hoksi bez bolesnog Bogdana Bogdanovića i povređenog Treja Janga izgubili od Jute 124:122.
Rajakovićev tim dobro je počeo meč pred svojim navijačima i imao prednost posle prve četvtine, ali je Orlando uspeo da ostvari ključnu prednost u drugoj i trećoj deonici, pa Reptorsima nije mnogo značila ni dobijena poslednja četvrtina. Franc Vagner sa 19 i Pol Bankero...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.