NBA LIGA: Rajakovićevi Reptorsi nemoćni protiv Bostona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 10:33

NBA LIGA: Rajakovićevi Reptorsi nemoćni protiv Bostona

Janisov dabl-dabl malo Milvokiju protiv Orlanda.

Darko Rajaković prethodne noći dožive je sa Toronto Reptorsima poraz pošto su od tima iz Kanade bolji bili Boston Seltiksi sa 117:94 u meču u kojem je drama izostala.

Boston je predvođen Džejlenom Braunom, Džejsonom Tejtumom i Kristapsom Porzingisom od starta imao prednost koju je konstantno uvećavao za ubedljivu pobedu na kraju. Braun je bio najefikasniji sa 29 poena, Tejtum je postigao dva manje, dok je Porzingis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč završio sa 21 poenom. U Torontu je Paskal Sijakam postigao 17 poena, a 14 je dodao Denis Šruder.

Dabl-dabl učinak Janisa Adetokumpa od 35 poena i 10 skokova nije bilo dovoljan Milvokiju da da savlada Orlando. Tim sa Floridje slavio je sa 112:97. Grku je nedostajala podrška pošto je sledeći najefikasniji bio Kameron Pejn sa 14 poena. Pol Bankero je sa 26 poena i 12 skokova predvodio Orlando, dok je Franc Vagner postigao dva poena manje.

Rezultati

Orlando - Milvoki 112:97

Boston - Toronto 117:94

Atalanta - Majami 109:117

Golden Stejt - Klivlend 110:118
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.