NBA LIGA: Filadelfija i Embid porazili Rajakovićev Toronto

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2023, 10:19

NBA LIGA: Filadelfija i Embid porazili Rajakovićev Toronto

Drugi neuspeh Reptorsa.

Protekle noći odigrano je sedam mečeva u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a osim Majmija u kojem igra Nikola Jović, navijači u Srbiji prate i Toronto Reptorse koje sa klupe predvodi Darko Rajaković.

Kanadski tim poražen je od Filadelfija Seventisiksersa 114:107 najviše zahvaljujući odličnoj partiji Džoela Embida. Toronto je imao prednost posle prve četvrine kloju je Filadelfija uspela da smanji do odlasak na veliki odmor, da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zatim tim iz grada bratske ljubavi stigao do totalnog preokreta u trećoj deonici koji mu je i omogućio trijumf nanevši drugi poraz u sezoni Reptorsima.

Embid je na kraju bio blizu tripl-dabl učinak sa 34 poena, devet skokova i osam asistencinja, a isti broj poena postigao je Tajriz Maksi. Toronto je predvodio Skoti Barns sa 24 poena, dok je Geri Trent dodao 17.

REZULTATI

Detroit - Čikago 118:102

Nju Orleans - Njujork 96:87

Vašington - Memfis 113:106

Klivlend - Indijana 113:125

Toronto - Filadelfija 107:114

Minesota - Majami 106:90

Finiks - Juta 126:104
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.