NBA: Klivlend nadoknadio 16 poena zaostatka, Irving blistao

Izvor: Press, 24.Maj.2017, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Klivlend nadoknadio 16 poena zaostatka, Irving blistao

Seltiksi odigrali najbolji meč u seriji, ali nisu uspeli da naprave novi brejk u Klivlendu - 112:99.
foto: novosti.rs
Košarkaši Klivlenda došli su na korak od velikog finala NBA lige, pošto su pobedili Boston 112:99 i poveli sa 3:1 u seriji.
Kavse sada deli trijumf od borbe za titulu sa Golden Stejtom, a prvu priliku za plasman u finale >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imaće u noći između četvrtka i petka kada igraju peti meč protiv Seltiksa u Bostonu.
Šampion je ponovo vratio veliki zaostatak, imao je -16, ali je zahvaljujući Kajriju Irvingu sa 42 poena uspeo da preokrene.
Pratio ga je Lebron Džejms sa 34, uprkos tome što je već u prvom poluvremenu imao četiri lične greške, Kevin Lav je dodao 17, dok je kod Bostona, lišen pomoći povređenog Ajzee Tomasa, najbolji bio Ejveri Bredli sa 19.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.