NBA KUP: Lebron hita ka trofeju

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2023, 09:13

NBA KUP: Lebron hita ka trofeju

Poznati su svi polufinalisti.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su uspeli da se plasiraju u polufinale NBA Kupa, pošto su bili bolji od Finiks Sansa u poprilično neizvesnoj utakmici, gde su na kraju slavili sa 106:103 uz sjajnu partiju Lebrona Džejmsa.

Najefikasniji na ovom meču bio je Lebron Džejms sa 31 poenom, 27 je dodao Entoni Dejvis, a Ostin Rivs je imao 20 koševa. U ekipi Finiksa se najbolje pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kevin Durent sa 31 poenom, dok su Grejson Alen i Devin Buker dodali po 21.

Lejkersi će igrati protiv Nju Orleans Pelikansa u polufinalu NBA kupa.

Ekipa Milvokija je slavila protiv Njujork Niksa sa 146:122 i tako su i oni prošli u polufinale NBA Kupa.

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Janis Adetokumbo sa 35 poena, a 28 je dodao Demijan Lilard. Dvocifreni su bili još i Malik Bizli sa 18, Kris Midlton sa 14, te Bobi Portis sa 13 i Kameron Pejn sa 12.

Najefikasniji na meču bio je Džulijus Rendl, koji je postigao 41 poen za Nikse. Pratili su ga Džejlen Brunson sa 24, odnosno Ar-Džej Beret sa 23 poena. Džoš Hart je još bio dvocifren sa 11 datih koševa.

U polufinalu NBA kupa, Milvoki će igrati protiv Indijana Pejsersa.

REZULTATI NBA KUP:

Milvoki - Njujork 146:122

Los Anđeles Lejkers - Finiks 106:103

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.