NBA: Jokić i Bogdanović odlični

Izvor: N1 televizija, 04.Apr.2018, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić i Bogdanović odlični

Nikola Jokić predvodio Denver do pobede.

Nagetsi su slavili protiv Indijane rezultatom 107:104, a srpski košarkaš je ponovo bio najbolji sa 30 poena, šest skokova i sedam asistencija. U poraženoj ekipi se istakao Viktor Oladipo sa 25 poena, šest skokova i sedam asistencija. Denver se nalazi na devetom mestu Zapadne konferencije, jednom ispod crte koje vodi u plej-of. Bojan Bogdanović odigrao je 31 minut za tim Indijane i za to vreme postigao osam poena, zabeležio tri skoka >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i jednu asistenciju.

30 points

6 rebounds

7 assists pic.twitter.com/TL894BCyw2

Juta je na svom parketu pobedila Los Anđeles Lejkerse, a u pobedničkoj ekipi su se istakli Riki Rubio sa 31 poenom, šest skokova i osam asistencija i Donovan Mičel sa 26 poena, šest skokova i dve asistencije.

#PerformanceLeaders ⤵️ pic.twitter.com/GBEaBHyodd

Košarkaši Finiks Sansa pobedili su Sakramento rezultatom 97:94. Najbolji u  timu Kingsa bio je Bogdan Bogdanović koji je postigao 22 poena i zabeležio tri skoka i tri asistencije. U pobedničkoj ekipi se istakao Džoš Džekson sa 28 poena, šest skokova i dve asistencije.

With authority, @DBender03 with the @CarlsJr Dunk of the Game! pic.twitter.com/HXyQDUZna2

Klipersi su slavili protiv Sparsa sa 113:110. U timu iz Los Anđelesa najbolji je bio Tobajas Haris sa 31 poenom, devet skokova i tri asistencije.

When you're about that life!

Assist from @TeamLou23#KiaSixth to Rivers for 3!#ItTakesEverythingpic.twitter.com/13ugw4UJIh

Izveštaje sa ranije završenih NBA mečeva možete pročitati OVDE i OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.