NBA: Janis i Milvoki konačno slavili! Juta povećala prednost

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 07:34

NBA: Janis i Milvoki konačno slavili! Juta povećala prednost

Odigrana su dva meča.

Odigrane su dve utakmice u NBA plej-ofu. Milvoki je savladao Bruklin sa 86:83 i smanjio je na 2:1 u seriji, dok je Juta slavila protiv Klipersa (117:110) i sada vode 2:0.

Tandem Kris Midlton – Janis Adetokunbo je briljirao u Milvokiju. Od 86 njih dvojica su ubacila 68 (Midlton 35 uz 15 skokova, Adetukombo 33 i 14 uhvaćenih lopti). Na drugoj strani Kevin Durent je postigao 30 poena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Kajri Irving 22, a videlo se da im nedostaje Džejms Harden.

U timu Jute bolji od ostalih su bili Donovan Mičel sa 37 i Džordan Klarkson sa 24 poena.

Kod Klipersa su najefikasniji bili Redži Džekson 29, Pol Džordž 27, a Kavaj Lenard 21.

PLEJ-OF

Filadalfija - Atlanta 1:1

Milvoki - Bruklin 1:2

Juta - Los Anđeles Klipersi 2:0

Finiks - Denver 2:0

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Milvoki smanjio zaostatak, Juta povela sa 2:0

Izvor: Beta, 11.Jun.2021

Košarkaši Milvokija pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Bruklina sa 86:83 i tako smanjili na 2:1 u polufinalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige.Milvoki je imao i 21 poen prednosti u prvoj četvrtini, a na kraju je do pobede stigao poenima Džrua Holideja 11,4 sekunde pre kraja. Bruklin...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.