NBA: Indijana i Vašington se bore za duel sa Filadelfijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 07:43

NBA: Indijana i Vašington se bore za duel sa Filadelfijom

Boston izborio plej-of.

Indijana je brilijantno krenula na plej-in turniru i razbila Šalrlot sa 144:117. Sada će za mesto u plej-ofu i duel sa Filadelfijom (najbolji na Istoku u regularnom delu)  morati da pobede Vašington koji je noćas izgubio sa 118:100 od Bostona.

Pejsersi su odigrali sjajan meč i bilo je čak osam igrača sa dvocifrenim učinkom. Iako nije bio najefikasniji najbolji na terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio Litvanac Domentas Sabonis 14 poena, 21 skok i devet asistencija. Briset iz Indijane i Bridžis iz Šarlota su postigli po 23 poena.

🏀 FINAL SCORE THREAD 🏀

Domantas Sabonis' 14 PTS, 21 REB, 9 AST propels the @Pacers past Charlotte! Indiana will play the loser of WAS/BOS to decide the East #8 seed on Thursday at 8pm/et on TNT.

Brissett: 23 PTS

McDermott: 21 PTS

McConnell: 17 PTS

Brogdon: 16 PTS, 8 AST pic.twitter.com/TrkZnp2jnQ

NBA (@NBA) May 19, 2021

Sjajan u redovim Indijane bio je i nekadašnji košrakaš Mege i podgoričke Budućnosti Gruzijac Goga Bitadze. Za nešto manje od 19 minuta na parketu upisao dabl-dabl sa 14 poena i deset skokova, a imao je još tri blokade i jednu asistenciju.

Boston je pobedom na Vašingtonom izborio mesto u plej-ofu protiv Bruklina. Briljirao je dvojac Džejson Tejtum (50 poena, osam skokova i četiri asistencije) Kemba Voker (29 poena, sedam uhvaćenih lopti i dva dodavanja).

Vizardsi imaju popravni protiv Indijane i nisu još ispali. Rasel Vestbruk jeste imao 20 poena, 14 skokova i pet asistencija, ali nije bio na svom nivou.

NBA, PLEJ-IN, REZULTATI

Indijana - Šarlot 144:117

Boston - Vašington 118:100

PLEJ-OF

ISTOK

Filadelfija - Pobednik meča Vašington - Indijana

Bruklin - Boston

Milvoki - Majami

Njujork - Atlanta

ZAPAD

Juta - Pobednik meča između poraženog u meču Lejkersi-Golden Stejt i pobednika meča Memfis-San Antonio

Feniks - Pobednik meča Lejkersi - Golden Stejt

Denver-Portland

Klipersi-Dalas

plej in:

1. Lejkersi-Golden Stejt (pobednik ide na Feniks)

2. Memfis-San Antonio (pobednik ide na poraženog iz meča 1)

3. Poraženi iz meča 1 - Pobednik iz meča 2 (pobednik ide na Jutu)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plej-in počeo neočekivano lakim pobedama Indijane i Bostona

Izvor: RTS, 19.Maj.2021

U prve dve utakmice prošle setonee uvedenok plej-in turnira, Indijana je ubedljivo nadigrala Šarlot 144:117, dok je Boston neočekivano lako izašao na kraj sa Vašingtonom - 118:100. Fenomenalna noć Džejsona Tejtuma za sedmo mesto pred plej-of, dok će Vizardsi imati popravni. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.