NBA: Golden Stejt ubedljiv protiv Klivlenda

Izvor: Press, 02.Jun.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Golden Stejt ubedljiv protiv Klivlenda

Vicešampion najjače lige sveta slavio je u Ouklendu sa 113:91, furioznom igrom u trećoj deonici koju je dobio 33:10, i poveo sa 1:o u finalnoj seriji.
foto: novosti.rs
Košarkaši Golden Stejta ubedljivo su savladali aktuelnog šampiona Klivlend 113:91 i poveli sa 1:0 u seriji velikog finala NBA lige.
Viceprvak najjače lige sveta slavio je u Ouklendu furioznom igrom u trećoj deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << koju je dobio 33:10.
Najefikasniji na meču bio je šuter Voriorsa Kevin Durent sa 38 poena, Stef Kari dodao je 28, uz 10 asistencija, dok je na drugoj strani Lebron Džejms ubacio 28, a Kajri Irving 24 poena.
Naredni meč dva tima igra se u noći između nedelje i ponedeljka, takođe u Ouklendu
 
Pogledaj vesti o: NBA,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.