NBA: Fenomenalni Jokić BLISTAO u porazu Denvera i SAZNAO sjajne VESTI! Poznati parovi plej-ofa (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 07:25

NBA: Fenomenalni Jokić BLISTAO u porazu Denvera i SAZNAO sjajne VESTI! Poznati parovi plej-ofa (VIDEO)

Odigrana četiri meča.

U najjačoj ligi na svetu, odigrana su četiri meča, a od srpskih predstavnika na parketu je bio samo Nikola Jokić čiji je Denver poražen od Los Anđeles Klipersa rezultatom 111:124.

Srpski centar je pružio sjajnu partiju, za 29 minuta u igri Džoker je ostvario dabl-dabl sa 17 poena i 13 asistencija, uz sedam skokova, ali ni to nije pomoglo Denveru da izbegne drugi uzastopni poraz, ponovo od rivala iz Los Anđelesa. Podsetimo, u prethodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču Nagetsi su izgubili od Lejkersa.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Džejmi Grant sa 25 poena, Porter je ubacio 11, a Kreg i Marej po 10, ostali daleko ispod proseka.

@joker_jokic nos da el✔️✔️✔️✔️ y un #Pronostico más a la saca , @nuggets a playoffs pic.twitter.com/z7NDgxbFjr

— JCAPICKS (@JCAPICKS) August 13, 2020

Čak četiri igrača iz pobedničkog sastava završila su meč sa dvocifrenim učinkom. Prednjačio je Pol Džordž sa 27 poena, jedan manje dao je Kavaj Lenard, dok je Lou Vilijams postigao 23 koša. Osim pomenutog trija, Ivica Zubac je učestvovao sa 12, a Redži Džekson sa 10 poena.

Nikola Jokic with a great assist to a cutting Jerami Grant, who catches and lays it in in mid-air.#Nuggets pic.twitter.com/GKN3Qoa6kw

— Joel Rush (@JoelRushNBA) August 13, 2020

I pored poraza, u Koloradu imaju povod za veliko slavlje. Razlog za to je poraz Hjustona od Indijane, u utakmici koja je prethodila ovoj.

My favorite Kawhi possession from tonight's game. Beautiful weave resulting in a Kawhi-Zubac PnR. Murray falls behind Kawhi and Jokic has to step up. Grant has Lou Will in the corner and is rotates too late toward Zubac. Kawhi with the nice wraparound bounce pass. pic.twitter.com/OybIiWaQ8T

— Joe Viray (@JoeViray90) August 13, 2020

Ni brutalna partija Džejmsa Hardena od 45 poena, 17 uhvaćenih lopti i devet asistencija nije pomogla Raketama da savladaju Pejserse i ostanu u trci za trećom pozicijom na zapadu.

Ovim porazom Raketa, Denver će i definitivno dočekati plej-of na 3. mestu, što znači da do finala Jokić i društvo neće moći da se sastanu sa moćnim Lejkersima. U taboru Nagetsa su sa oduševljenjem dočekali slavlje Indijane nad Hjustonom.

Što se samog meča tiče, Pejserse su do pobede vodili Džastin Holidej i Majls Tarner sa po 18 poena, Edmond Samer je dao 17, a Viktor Oladipo i Dag Mekdermot po 16 koševa. Kod Roketsa, Grin je ubacio 14, Erik Gordon 13, Kovington 11 poena...

Što se parova tiče, formirani su skoro svi, samo Lejkersi čekaju protivnike na osmoj poziciji. Ukrstiće se sa pobednicima Oklahoma - Hjuston, sa druge strane Zapada su parovi Denver - Juta i Klipersi - Dalas.

Na istoku se ukršaju Milvoki - Orlando i Majami - Indijana, odnosno Boston - Filadelfija i Toronto - Bruklin.

Program za četvrtak biće zanimljiv zbog sledećih duela - u 18.00 po našem vremenu igraju Boston i Vašington, slede mečevi Lejkers - Sakramento (19.30), Memfis - Milvoki (22.00) i Finiks - Dalas (22.00).

REZULTATI:

Hjuston - Indijana 104:108

Filadelfija - Toronto 121:125

Oklahoma - Majami 116:115

Denver - Los Anđeles Klipers 111:124
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.