NBA: Fenomenalni Embid nadigrao Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 00:39

NBA: Fenomenalni Embid nadigrao Jokića

Startni centri dva tima su dominirali na terenu.

Košarkaši Filadelfije su u NBA ligi na svom terenu savladali Deenver sa 126:119. Ubedljivo najbolji na terenu je bio centar domaćina Džoel Embid koji je postigao 47 poena, a imao je i 18 skokova i pet asistencija.

Srbin Nikola Jokić nije stigao do dabl dabl izdanja. Meč je završio sa 24 poena uz devet asistecija i osam uhvaćenih lopti.

Imali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nagetski 73:58 na poluvremenu, ali nisu uspeli da održe prednost koja se u potpunosti istopila sredinom poslednje deonice, a tada je Filadelfija povela i nije više prepustila prednost Nagetsima.

Kod pobednika pored Embida bilo je još pet dvocifrenih,. Harden je zabeležio 17 poena, Haris i Niang po 14, dok su poen manje zabeležili Meksi i Melton.

Jokića su pratili Marej sa 22, Porter sa 20 i Gordon sa 18.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Nina Stojanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.