NBA: Dabl-dabl Bjelice u pobedi Sakramenta, prva pobeda Lebrona (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 25.Okt.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Dabl-dabl Bjelice u pobedi Sakramenta, prva pobeda Lebrona (VIDEO)

Nemanja Bjelica jedan od najzaslužnijih za trijumf Kraljeva

Košarkaši Sakramenta na domaćem terenu savladali su ekipu Memfisa (97:92), a odličnu utakmicu odigrao je srpski internacionalac Nemanja Bjelica. Naš reprezentativac je na terenu proveo 31 minut i za to vreme zabeležio je 11 poena (1/2 za tri, 2/3 za dva, 4/4 slobodna bacanja), 11 skokova (jedan u napadu i deset u odbrani), pet asistencija, tri blokade i dve ukradene lopte.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Košarkaši Dalasa poraženi su na gostovanju Atlanti rezultatom 111:104, a Luka Dončić je za 34 minuta u igru upisao 21 poen, devet skokova, dve asistencije i po jednu blokadu i ukradenu loptu.

Prvu pobedu u sezoni zabeležili su Los Anđeles Lejkersi protiv Finiksa (113:131) koji sa klupe predvodi Igor Kokoškov. Lebron Džejms je utakmicu završio sa 19 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Fenomenalnu partiju pružio je Stef Kari u pobedi Golden Stejta nad Vašingtonom (144:122). Plejmejker Ratnika postigao je 51 poen, uz čak 11 pogođenih trojki iz 16 pokušaja.

Milvoki je na domaćem parketu porazio Filadelfiju rezultatom 123:108, a u obe ekipe po jedan igrač je ostvario tripl-dabl. U pobedničkom sastavu Janis Adetokumbo je meč završio sa 32 poena, 18 skokova i deset asistencija, a Ben Simons je u poraženoj ekipi upisao 14 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Ostali rezultati:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.