NBA: Boston vratio brejk, neverovatni Vestbruk (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Boston vratio brejk, neverovatni Vestbruk (VIDEO+FOTO)

Dramatična završnica u Oklahomi.

Rasel Vestbruk je uzvratio udarac Džejmsu Hardenu i tripl-dablom ostavio Oklahomu u igri pošto su Tanderi sošli do pobede u trećem meču plej-of serije protiv Hjustona. Oklahoma je posle velike borbe slavila, uspela da prebrodi psihološku krizu pošto joj je pobeda u drugom meču u Hjustonu iscurila kroz prste.

EVROLIGA: Kralj na KOLENIMA, Turci ŠOKIRALI crveno-bele! (FOTO)

ZAVISNOST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Srbi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << CINKARALI u Evroligi, POGLEDAJTE ko je koga OPTUŽIO (FOTO)

Vestbruk je uz 32 poena, imao 13 skokova i 11 asistencija za drugi tripl dabl u nizu. Njegov tim je odigrao odlično poluvreme, imao sjajan procenat šuta, ali su Roketsi držali priključak. Harden je ubacio 44 poena, ali i promašio trojku za pobedu, dvorana je udahnula. U završnici je bilo dramatično, pošto je Vestbruk pogodio samo jedno bacanje na jedan poen prednosti za Tandere, lai Vestbruk nije bio precizan.

Na 2:1 smanjili su i Seltiksi koji su vratili jedan brejk. Posle pravog nokauta u prva dva meča u Bostonu, usledio je odgovor na terenu Čikaga. Kelti su spustili Bulse na samo 87 poena. Al Horford je odigrao mnogo bolje nego u prva dva meča, uz 18 poena, imao 8 skokova i 6 asistencija. Nije bilo potrebe da Tomas forsira, on je završio sa 16 poena, koliko je dao i Krauder. Čikago se nije mogao prepoznati, nedostajao je povređeni Rondo.

The C's grab a critical Game 3 win, as they beat CHI, 104-87, and cut the series deficit to 2-1. Al Horford: 18 pts, 8 rebs, 6 asts, 4 stls. pic.twitter.com/Hz2fp9xoNP

— Boston Celtics (@celtics) April 22, 2017

Klipersi su vratili brejk, poveli sa 2:1 protiv Jute, a Kris Pol je bio sjajan sa 34 poena i 10 asistencija. Džezerima nije pomogao ni Hejvord sa 40 poena, Juta je vodila tokom čitavog meča, a onda je u poslednjem periodu dozvolila seriju 15:0 gostima koja je i rešila utakmicu. Čim je stao Hejvord, domaćin nije imao rešenje, a pobeda gostiju je značajnija jer su u drugoj četvrtini ostali bez Grifina koji je povredio prst, a najverovatnije će biti spreman za četvrti meč.

REZULTATI

Juta - LA Klipers 106:111 (1:2)

Oklahoma - Hjuston 115:113 (1:2)

Čikago - Boston 87:104 (2:1)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.