NBA: Boston i bez Smarta razbio Majami (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 09:12

NBA: Boston i bez Smarta razbio Majami (VIDEO)

Seltiksi izjednačili na 2:2 u finalu Istoka.

Košarkaši Boston Seltiksa izjednačeili su na 2:2 u finalu Istočne konferecnije pošo su u četvrtom meču serije igranom u Masačusetsu ubedljivo savladali Majami Hit sa 102:82 (29:11, 28:22, 19:19, 26:30) i to bez najbolgef defanzivca lige ove sezone Markusa Smarta.

Sve je u četvrtom meču bilo gotovo već u prvoj četvrtini. Majami je prvi poen i to za linije za slobodna bacanja postigao tek posle puna četiri minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi Boston poveo 18:1, a gosti sa Floride prvi poene itz igre postigli trojkom Oladipa na tri minuta i 22 sekunde pre kraja prve četvrtine. U nastavku je prednost Bostona samo rasla, a u jednom trenutku su Seltiski imali i 32 poena prednosti u trećoj četvrtini, da bi potom samo mirno priveli meč kraju i ostvarili pobedu.

Džejsomn Tejtum predvodio je Bosrton sa 31 postignutim poenom, dok je Pejton Pričard dodao 14 sa klupe. U  Majamoiju koji je bio bez pomoći Tajlera Hiroa, najefikasniji je bio Viktor Oladipo sa 23 poena, dok je 14 postigao Dankan Robinson. Podbacili su starteri Majamija na ovom meču pošto je Džimi Batler postigao samo šestm a Bam Adebajo devet poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.