NBA: Bogdanović odličan! Vratio se Jović i to sa značajnom minutažom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 09:16

NBA: Bogdanović odličan! Vratio se Jović i to sa značajnom minutažom

Odigrano je pet mečeva.

Košarkaši Atlanta Hoksa pobedili su u gostima Vašington Vizardse 136:108, a kapiten reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović pružio je još jednu dobru partiju. On je  je za 20 minuta na parketu postigao 15 poena uz tri skoka i šest od devet pogođenih šuteva iz igre.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Tre Jang sa 26 poena i 10 asistencija, Deandre Hanter doprineo je sa 20.

Posle dve spektakularne utakmice u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA G ligi, Nikola Jović se vratio na Floridu i ponovo obukao dres Majamija. Srpski reprezentativac je prvi put kročio na parket u novembru mesecu, a iako je dobio solidnu minutažu, paritju neće pamiti.

Dobio je čak 16 minuta na parketu da pokaže šta zna protiv Bruklina koji je slavio ubedljivo 112:97. Upisao je Srbin samo jedan poen, ali je zato imao šest skokova i pet asistencija.

REZULATI:

Bruklin Nets - Majami Hit 112:97

Vašington Vizards - Atlanta Hoks 108:136

Klivlend Kavalirs - Los Anđeles Lejkers 115:121

Juta Džez - Nju Orealns Pelikans 105:100

Los Anđeles Klipers - Dalas Meveriks 107:88

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.