NBA: Bobi gledao kako pobeđuje Pokuševskog (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 09:21

NBA: Bobi gledao kako pobeđuje Pokuševskog (VIDEO)

Hjuston slavio.

Najslabiji tim Zapadne konferencije u ovom trenutku Hjuston savladao je Oklahomu 118:105 u noći izmeđiu subote i nedelje.

Rokitsi su do petog trijumfa u NBA sezoni stigli zahvaljujući Džejlenu Grinu koji je zabeležio 28 poena i devet asistencija i Turčinu Alperenu Šengunu koji je sakupio 21 poen i 19 skokova.

Srpski centar Boban Marjanović sa klupe je ispratio trijumf svog tima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je u timu Oklahome Aleksej Pokuševski igrao osam i po minuta i za to vreme promašio oba šuta iz igre, a zabeležio je tri skoka. Najbolji u poraženom timu je bio Šej Džildžus-Aleksander sa 32 poena.

Rezultati

Hjuston – Oklahoma 118:105

San Antonio – LA Lejkers 138:143

Finiks – Juta 113:112

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.