Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Bilapsov broj ‘1’ na vrhu dvorane u Detroitu (VIDEO)

Čonsi Bilaps dobio je veliko priznanje za uspešan period karijere proveden u Detroitu.

U poluvremenu susreta Pistonsa i Denver Nagitsa povučen je dres sa brojem 1 koji je pripadao čuvenom beku šuteru. Bilaps se tako pridružio svom prijatelju i saigraču Benu Valasu u istoriji kluba.
U “grad motora” stigao je 2002. godine iz Minesote kao slobodan agent, i za šest sezona utkao svoje ime u košarkaške almanahe najpopularnije lige na svetu. Predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je ekipu do, za sada, poslednje titule šampiona 2004. godine, gde je u finalnoj seriji sa Lejkersima izabran za najkorisnijeg igrača. Naredne sezone Pistonsi su poraženi u velikom finalu od San Antonio Sparsa.
Bilaps je pet puta učestvovao na NBA ‘Ol-staru’, tri puta dok je nosio dres Detroita. Tokom 17-godišnje karijere nastupao je i za Boston, Toronto, Denver, Njujork i LA Kliperse.
(Izvor: YouTube/NBA)
Pripremio: Miloš Ristanović
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda padalica Arjen Roben: Davež, pa on maltene da sve vreme leži na zemlji (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016

U Bohumu besni na asa minhenskog Bajerna.."Bez sumnje jedan o najboljih fudbalera na svetu. Ali, čim prođe ispred suparnika - uspori i padne. Veliki igrač, ali i veliki folirant", govorio je marta 2014. godine Arsen Venger posle Arsenalovog ispadanja iz Lige šampiona. Bajern se ispostavio kao prevelik...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.