NBA: Batler srušio Boston, Majami vodi u finalu Istoka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 07:33

NBA: Batler srušio Boston, Majami vodi u finalu Istoka

Zanimljiv meč na Floridi.

Majami je poveo sa 1:0 protiv Bostona u finalu Istočne konferencije NBA lige. Hit je na svom parketu slavio sa 118:107.

Seltiksi su bez Markusa Smarta i Ala Horforda odigrali odlično prvo poluvreme i imali osam poena prednosti na velikom odmoru (62:54). Domaćin je, međutim, dodao gas u trećoj deonici i u odsustvu prvog pleja Kajla Laurija ubacio 39 poena za 12 minuta, a primio samo 14.

Junak trijumfa tima sa Floride je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio Džimi Batler sa 41 poenom, devet skokova, pet asistencija i četiri osvojene lopte. Tajler Hiro je bio drugi strelac tima sa 18 poena i osam uhvaćenih lopti.

Sa druge strane, Džejson Tejtum je bio najproduktivniji u Bostonu sa 29 poena, osam skokova i šest asistencija, dok je Džajlen Braun zabeležeio 24 poena i 10 skokova.

Drugi meč serije je na programu u noći između četvrtka i petka ponovo u Majamiju.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BATLER URNISAO BOSTON: Vrelina "udarila" goste na Floridi! Majami poveo protiv Bostona u finalu Istoka (VIDEO)

Izvor: Kurir, 18.Maj.2022

Košarkaši Majamija poveli su protiv Bostona u finalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su pobedili u prvoj utakmici sa 118:107.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.