NBA: Atlanta bez Bogdana ostvarila važan trijumf, Klipersima gradski derbi, Dalas ne odustaje od plej-ina

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 08:30

NBA: Atlanta bez Bogdana ostvarila važan trijumf, Klipersima gradski derbi, Dalas ne odustaje od plej-ina

Sama završnica ligaškog dela.

Košarkaši Atlante savladali su Vašington rezultatom 134:116 i obezbedili mesto u plej-inu, a u domaćem timu zbog problema sa desnim kolenom nije bilo sve boljeg Bogdana Bogdanovića.

Hoksi su zabeležili treći vezani trijumf i sa učinkom 41-39 osmi su na tabeli Istočne konferencije dva meča pre kraja ligaškog dela takmičenja.

Najefikasniji u Atlanti bio je Tre Jang sa 25 poena uz 2 skoka i 16 asistencija. U poraženoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ekipi Denijel Geford je imao 25 poena, 10 skokova.

Memfis je poražen od Nju Oreleansa 138:131, Dalas je u Teksasu upisao važan trijumf protiv Sakramenta 123:119 u borbi za mesto u plej-inu.

Maestralno je odigrao Kajri Irving koji je meč završio sa 31 poenom, 4 skoka i 8 asistencija, Luka Dončić je upisao 29 poena 10 skokova i 6 asistencija, a Tim Hardavej 24.

U ekipi iz prestonice Kalifornije Diaron Foks je bio najbolji sa 28 poena, 5 skokova i 8 asistencija, dok je Domantas Sabonis zabeležio još jedan tripl-dabl učinak sa 19 poena i po 11 skokova i asistencija.

Los Anđeles Klipersi su u gradskom derbiju bili bolji od Lejkersa 125:118 za prekid serije gostiju od četiri trijumfa.

Milvoki je u komšijskom derbiju savladao Čikago 105:92 i sa učinkom 58-22 obezbedio prvo mesto na Istoku pred plej-of.
Pogledaj vesti o: NBA,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Saigrač Bogdana Bogdanovića napravio jednu od najboljih krađa u istoriji NBA lige

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Apr.2023

Verovatno ni sam ne može da shvati kako je ukrao ovu loptu Košarkaši Atlanta Hoksa su uspeli da savladaju Vašington tokom prethodne večeri sa 134:116, čime su i osigurali svoje mesto u plej-inu NBA lige. Na ovom meču nije igrao Bogdan Bogdanović, ali, Hoksima to nije predstavljalo problem....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.