NBA AS ŠOKIRAO IZJAVOM O MILOJEVIĆEVOJ SMRTI: Možda je Voriorsima baš to i trebalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 19:21

NBA AS ŠOKIRAO IZJAVOM O MILOJEVIĆEVOJ SMRTI: "Možda je Voriorsima baš to i trebalo"

Izjava koja je pokrenula lavinu komentara...

Bivši američki košarkaš i NBA zvezda Ričard Džeferson imao je ozbiljan ispad na televziji tokom prenosa meča Golden Stejta i Los Anđeles Klipersa.

Kada je kamerman prikazao simbol sa inicijalima Dejana Milojevića uokvirenog u srcu na parketu, koji je tragično nastradao 17. januara posle srčanog udara pred gostovanje Juti u Solt Lejk Sitiju, Džeferson je imao skandalozan komentar.

Verujemo da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao lošu nameru, ali je degutantno da je izjavio da je smrt Milojevića nešto što je možda trebalo Voriorsima da se ujedine u nezgodnom trenutku sezone i počnu sa boljim rezultatima.

- Podržali su njegovu porodicu u veoma teškom trenutku. Videli ste majice, videli ste logo na parketu, ali koliko god da su ovo tužne vesti, s druge strane, ovo je nešto što možda ujedini ovu grupu, možda je to nešto što im je trebalo u ovom trenutku - rekao je Džeferson, koji možda nije imao lošu nameru, ali je njegova izjava više nego degutantna.

Can’t believe Richard Jefferson just said that about a man’s death pic.twitter.com/bHXexho0U5

— BrickMuse (@BrickMuse) February 15, 2024

Ova izjava izazvala je gnev navijača Golden Stejta, koji su počeli žestoko da ga prozivaju za ovaj sramotan komentar.

Na ovom meču je Voriorse sa klupe predvodio Stiv Ker, koji je prošlu utakmicu propustio, jer je došao u Beograd na sahranu Dejanu Milojeviću, pa je meč vodio pomoćnik Keni Atkinson, koji je pobedu posvetio Milojeviću.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.