Почела летња NBA лига: Јовић одличан у победи Мајамија, Петрушев солидан

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jul.2023, 09:39

Почела летња NBA лига: Јовић одличан у победи Мајамија, Петрушев солидан

Летња НБА лига је почела, а на паркету су била и двојица српских кошаркаша. Фото: Танјуг/AP Photo/Wilfredo Lee Никола Јовић предњачио је у победи Мајамија против Лос Анђелес Лејкерса 107:90.
Он је за 27 одиграних минута постигао 21 поен, уз осам скокова и три асистенције.Бољи кошгетерски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учинак од бившег играча Меге имао је само Хаиме Хакез, који је дуел завршио са 22 поена.
Код Лејкерса најбољи је био Макс Кристи са 17 кошева са шест ухваћених лопти.
Кошаркаши Мемфиса били су бољи од Филаделфије 94:92, а у пораженом саставу играо је Филип Петрушев.
Он је у дресу Сиксерса одиграо 22 минута, што му је било довољно да постигне 9 поена, а имао је и 6 кокова и две асистенције.
Од његвоих саиграча најбоље издање је имао Теркавион Смит са 18 поена, а све је испратио Ди Џеј Стјуард са 15.
У победничком саставу Кенет Лофтон имао је учинак од 21 поена, Винс Вилијамс је стао на два мање, док је Дејвид Роди убавио 18 поена.
Košarkaška juniorska reprezentacija poraženi od selekcije Argentine

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Почела летња NBA лига: Јовић одличан у победи Мајамија, Петрушев солидан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.