NBA: 502 igrača testirana, 11 pozitivnih na koronavirus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 12:46

NBA: 502 igrača testirana, 11 pozitivnih na koronavirus

Od 502 igrača testirana na koronavirus u periodu od 13. januara, njih 11 imalo je pozitivan nalaz, saopštila je danas košarkaška NBA liga.

Kako se navodi u saopštenju najjače košarkaške lige na svetu, svako sa potvrđenim pozitivnim testom ili je utvrđeno da je bio u bliskom kontaktu sa zaraženom osobom, izolovan je ili je upućen u karantin do daljeg, prema pravilima koje su uspostavili NBA i Asocijacija igrača u skladu sa smernicama Centra za prevenciju i kontrolu bolesti (CDC).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novih 11 zaraženih igrača u NBA ligi

Izvor: RTS, 21.Jan.2021

Testiranje igrača iz najjače košarkaške lige sveta koje je obavljeno u periodu od 13. do 20. januara pokazalo je 11 pozitivnih na koronavirus od ukupno 502 testirana. . To je na svom sajtu objavila NBA liga, potvrđujući 11 novih slučaja zaraze kovidom 19, a sve u jeku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.