NASTAVAK NBA LIGE: Poznati ZA, anonimusi PROTIV

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 08:14

NASTAVAK NBA LIGE: Poznati ZA, anonimusi PROTIV

Ništa se još ne zna.

Svi očekivali da se NBA liga nastavi u Diznilendu u Orlandu, ali moguć je preokret. Preko 150 igrača je odlučilo da napravi sastanak i da dobro razmotre da li žele da igraju nastavak sezone.

Malkom Brogdon, košarkaš Indijane, izrazio je zabrinutost zbog povratka na teren, poručivši da mu se nekoliko košarkaša već žalilo kako nisu spremni da igraju. On je potpredsednik Asocijacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << igrača, pa njegov glas ima dodatnu težinu.

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majorka – Barselona.

Za prekid sezone su uglavnom manje poznati igrači, koji više brinu o zdravlju ljudi i kako bi se igranje mečeva odrazilo na njihovo zdravlje. Oni koji su poznatiji imaju mnogo više da izgube ukoliko se sezona ne nastavi, pa su trenutno za opciju da se igra.

Ukoliko bi sastanak sa 150 prisutnih igrača, što je otprilike trećina lige, doneo odluku da se ne igra, odnosno da oni ne žele da se sezona završi, njen nastavak bi bio gotovo nemoguć. To bi pokvarilo sve dosadašnje planove koje je organizacija pravila.

Mnogi košarkaši pored pandemije korona virusa dobar razlog za prekid sezone vide i u protestima koj ise ovih dana održavaju širom SAD. Podsećamo, povod za njih je rasizam, odnosno smrt Džordža Flojd prilikom privođenja i prekomerne upotrebe sile američkih policajaca.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.