NAPRAVIO JE ŠOU: Jokić je svratio u DRŽAVNI POSAO, odmah su ga pitali za Aleksis Kolbi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPRAVIO JE ŠOU: Jokić je svratio u DRŽAVNI POSAO, odmah su ga pitali za Aleksis Kolbi (VIDEO)

NBA as čak otkrio da li će ovog leta igrati za reprezentaciju.

I dok košarkaška javnost nagađa da li će Nikola Jokić igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu, što u ovom trenutku ne zna ni selektor Aleksandar Đorđević, odgovor smo možda dobili na krajnje neobičajan način. Pravo niotkuda Nikola Jokić se pojavio u popularnoj humorističkoj seriji "Državni posao".

Silno je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obradovao Dragana Torbicu tako što mu je pravo u kancelariju doneo toliko željenu avionsku kartu za Toronto. Međutim, zvezda Denvera je bar u seriji najavio da se uskoro vraća u Ameriku i da mu se odmor u Srbiji bliži kraju. Dolazak Nikole Jokića, Đorđe Čvarkov je iskoristio da ga pita da li je možda u Denveru sreo Aleksis Kolbi.

Kako se sve završilo pogledajte u sledećem klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nikola Jokić gost Državnog posla: Čvarkovu se nije dopao odgovor na jedno pitanje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 07:48

Košarkaš Denvera i reprezentacije Srbije Nikola Jokić bio je gost popularne TV serije "Državni posao"...Dok Srbija čeka njegovu konačnu odluku o nastupu na Eurobasketu, ekipa humorističke serije napravila je zanimljivu epizodu sa Jokićem u glavnoj ulozi...On je otkrio da je došao iz Denvera,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.