NAJVEĆI JOKIĆEV KRITIČAR SE POKAJAO: Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2023, 16:08

NAJVEĆI JOKIĆEV KRITIČAR SE POKAJAO: Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA

Više nije mogao da priča protiv njega, jer su svi argumenti govorili suprotno.

Poznati američki novinar Nik Rajt, koji je bio veliki kritčar srpskog košarkaša Nikole Jokiće, ipak je morao da promeni mišljenje.

On je tokom čitave prošle godine dosta komentarisao najboljeg igrača sveta, ističući da Jokić ne zaslužuje da dobije epitet legende.

Ipak, sada posle meča između Denvera i Los Anđelesa, gde je centar Nagetsa ponovo dominirao, Rajt je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javno izjavio da on ipak legenda.

- Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu - istakao je Rajt.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Javno se izvinjavam Jokiću"

Izvor: B92, 27.Okt.2023

Američki novinar Nik Rajt još jednom je priznao svoju grešku kada je u pitanju centar Denvera Nikola Jokić...Rajt je tokom čitave prošle sezone nipodaštavao srpskog košarkaša i izjvavljivao u više navrata da ne zaslužuje epitet legende tog sporta...Međutim, prvi put je mišljenje promenio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.