NAGRADA I PUT U NBA: Vedeta crveno-belih na korak od odlaska preko bare

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 11:10

NAGRADA I PUT U NBA: Vedeta crveno-belih na korak od odlaska "preko bare"

Zasluženo je došao do priznanja.

Najbolji košarkaš Olimpijakosa Saša Vezenkov dobitnik je nagrade Alfonso Ford, namenjene najboljem strelcu Evrolige.

Bugarin je u dosadašnjem delu Evrolige prosečno beležio 17,24 poena na 38 utakmica koliko ih je odigrao.

It’s proving to be an outstanding personal season for @Olympiacos_BC man Sasha Vezenkov as he claims the Alphonso Ford EuroLeague Top Scorer Trophy for the 2022-23 season 🏆 #EveryGameMatters pic.twitter.com/PtFxJQ8GPh
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) May 12, 2023

Tim iz Pireja obezbedio je plasman na završni turnir, pošto je u četvrfinalu sa 3:2 eliminisao Fenerbahče, a u Kaunasu će najpre odmeriti snage sa Monakom, dok se u drugom polufinalu sastaju španski velikani Barselona i Real.

Sjajne igre bugarskog asa privukle su pažnju Sakramenta, čiji trener je uživo gledao majstoricu sa Fenerom, odigranu u dvorani "Mira i prijateljstva".

Kako stvari stoje mogao bi da karijeru nastavi u NBA ligi, ali mnogi misle da tamo da ne može da pruži ni mali deo onoga što je radio ove sezone u Evroligi.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.