Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2024, 10:10

NAGETSI ISPISALI ISTORIJU LIGE: Zahvaljujući sjajnom Jokiću, Denver uspeo što niko nije do sada! (VIDEO)

Dominacija Nagetsa nad Lejkersima Košarkaši Denver Nagetsa pobedom su započeli odbranu šampionske titule pobedom nad Los Anđeles Lejkersima u prvom meču prve runde plej-ofa NBA lige – 114:103. Međutim, ovo nije obična pobeda, pošto je franšiza ispisala istoriju. Aktuelni MVP NBA finala, i verovatno ovogodišnji MVP regularnog dela, Nikola Jokić pokazao je ko je glavni, ... Read more
The post NAGETSI ISPISALI ISTORIJU LIGE: Zahvaljujući sjajnom Jokiću, Denver uspeo što niko nije do sada! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STAMENKOVIĆ ZA HS O STANJU U PARTIZANU: „Sramota je da Partizan nije uspeo da od svog zarađenog novca renovira svlačionice!“ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2024

Stamenković se dotakao situacije u Humskoj Gost prve epizode HotSport Podkasta je bio bivši golman Crvene zvezde i aktuelni čuvar mreže Mladosti iz Lučana, Saša Stamenković. On se u razgovoru dotakao mnogih tema, a jedna od njih je bila i situacija u Partizanu, koji je pred plej-of uspeo da izgubi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.