Montepaski doveo košarkaša iz Detroita

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montepaski doveo košarkaša iz Detroita

Američki košarkaš Kim Ingliš potpisao je ugovor sa italijanskim šampionom, ekipom Montepaski iz Sijene.
Ingliš je u Italiju došao iz Detroita, a za taj NBA klub je u proseku postizao 2,9 poena po utakmici, objavljeno je na sajtu Evrolige.
On je, takođe, igrao i za ekipu Fort Vejn u NBA D ligi, gde je blistao sa 18 poena i 5,7 asistencija po meču.
Ekipa Montepaskija će u predstojećoj sezoni u Evroligi igrati u Grupi C sa Olimpijakosom, Unikahom, Galatasarajem, Bajernom iz Minhena i ekipom Stelmet.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ročesti, Grin, Hanter i Ingliš potpisali za Montepaski, čeka se još Karter

Izvor: Blic, 26.Avg.2013

Posle Tejlora Ročestija, Erika Grina i Otela Hantera, američki košarkaš Kim Ingliš potpisao je ugovor sa italijanskim šampionom, ekipom Montepaski iz Sijene...Ingliš je u Italiju došao iz Detroita, a za taj NBA klub je u proseku postizao 2,9 poena po utakmici, objavljeno je na sajtu Evrolige....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.