Miško ne staje

Izvor: Piplmetar.rs, 11.Jul.2023, 06:30

Miško ne staje

Iz dana u dan iščekujemo spisak selektora reprezentacije Srbije Svetislava Pešića za predstojeći Mundobasket, ali on još uvek okleva sa tom objavom.
Pre svega je košarkaška javnost nestrpljiva zbog neizvesnosti da li će najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić braniti boje Srbije na predstojećem šampionatu.
Doduše, bilo je pozitivnih signala i pre završetka sezone, ali Denver je stigao do istorijske titule, Jokić >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << ih je nosio čitave sezone i potreban mu je odmor u kom uživa ovih dana.
Ali, ako pretpostavimo da ništa što menažer Miško Ražnatović “zagonetno“ objavljuje na društvenim mrežama nije slučajno, onda bi i ova njegova najnovija objava na Instagram storiju mogla da se protumači kao signal da će Jokić ipak igrati za Srbiju na Mundobasketu.
Nije da verujemo u teorije zavere, ali Jokićev menadžer nas je pogotovo u ova dva dana navikao da tumačimo svaku njegovu objavu…
Još samo da i selektor Pešić to zvanično potvrdi…

Screenshot/Instagram/misko4raznatovic


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.