Minesota nastavlja sa odličnim partijama

Izvor: Press, 25.Okt.2012, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minesota nastavlja sa odličnim partijama

Košarkaši Minesote beleže sjajne rezultate u pripremnim utakmicama pred start nove sezone u NBA ligi, a ovaj put Timbervulvsi su u Vinipegu nadigrali Detroit sa 95:76.

Bivši igrač Partizana Nikola Peković je kao startni centar meč zavaršio sa 14 poena (7/10 šut igre), uz devet skokova. Najnovije pojačanje "vukova", Rus Andrej Kirilenko nije puno učestvovao u akcijama u napadu, ubacio je samo četiri poena za 24 minuta, ali uz osam uhvaćenih lopti i tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << asistencije. Najefikasniji je bio Čejs Badinger sa 21 poenom, dok je Derik Vilijams ubacio 18. Kod Detroita se istakao Rodni Staki sa 21 poenom.

Minesota, koja se dosta pojačala između dve sezone na Zapadu će posle duže pauze ponovo biti konkurent za plasman u plej-of, a uz Kevina Lava, Vilijamsa, sve boljeg Pekovića i pridošlice Kirilenka, mogu da očekuju i više. U pripremnom periodu Minesota je zabeležila osam pobeda i samo dva poraza.

Rezultati pripremnih mečeva:

Nju Džersi - Njujork 95:97 p.p. 86:86

Oklahoma - Dalas 88:76

Minesota - Detroit 95:76

Nju Orleans - Hjuston 90:97

Memfis - Orlando 115:100

Majami - Vašington 94:101

La Klipers - LA Lejkers 97:91
Pogledaj vesti o: NBA,   Partizan

Nastavak na Press...






Povezane vesti

NBA: Strašni Lejkersi i dalje bez pobede

Izvor: Mondo, 25.Okt.2012

Osam dana pred početak nove sezone, glavni favoriti za osvajanje NBA prstena, Los Anđeles Lejkersi još ne znaju za pobedu...Novi Lejkersi okupljeni oko Kobija Brajanta, se definitivno još uigravaju, pošto su bez pobede u predsezoni...Najnoviji poraz doživeli su od gradskog rivala Klipersa rezultatom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.