Milvoki lako do finala Istoka (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki lako do finala Istoka (VIDEO)

Košarkaši Milvoki baksa prvi su finalisti Istočne konferencije NBA lige, nakon još jedne ubedljive pobede nad Bostonom. Baksi su savladali Seltikse sa 116:91 i ukupnim rezultatom 4-1 došli u priliku da se bore za veliko finale.

Tako su igrači Majka Badenholzera protutnjali kroz prve dve runde plej-ofa zabeleživši samo jedan poraz, a sve dileme u petoj utakmici sa Bostonom otklonili su već do poluvremena.

Na pauzu su otišli sa prednošću od 13 poena i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do kraja utakmice se nisu osvrtali – razlika je samo rasla do maksimalnih 25.

Standardno najbolji kod Baksa bio je Janis Adetokumbo sa 20 poena (8-14 iz igre) i po osam skokova i asistencija. Najbolje ga je pratio Erik Bledsko sa 18 poena, dva više od Džordža Hila.

Sa druge strane, Seltiksi nisu imali nijednog raspoloženog igrača u napadu – Kajri Irving, koji je verovatno odigrao poslednju utakmicu u franšizi iz Masačusetsa, zabeležio je 15 poena, dok su po 14 ubacili Moris i Džejson Tejtum.

Milvoki će igrati prvo finale konferencije još od 2001. godine, a tamo će čekati boljeg iz serije u kojoj igraju Toronto reptorsi i Filadelfija seventisiksersi. Kanadski tim vodi 3-2 u pobedama.


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.