Micić srećan zbog promene, ali i zbog Srbije: Mnogo mi je drago

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 12:24

Micić srećan zbog promene, ali i zbog Srbije: Mnogo mi je drago

Košarkaš Šarlota Vasilije Micić rekao je da mu je prijala promena kluba u NBA ligi.

Srpski košarkaš iz Oklahome prešao je u Šarlot, koji je prethodne noći izgubio od Milvokija 123:85.

On je na terenu proveo malo više od 16 minuta, ali nije bilo njegovo veče na utakmici protiv Janisa i ekipe, jer je Micić imao učinak od dva poena i tri asistencije.

Srbin je imao je 1/4 iz igre, odnosno 0/2 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << van linije 7,25, dok na liniju slobodnih bacanja nije stajao.

"Ovo nije baš najsjajnija, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati", rekao je Micić za RTS.

Micić kaže i da je pratio reprezentaciju Srbije i utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025, u kojima je tim Svetislava Pešića zabeležio dve pobede.

"Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je u sred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata", istakao je bek Hornetsa.

Upitan je da li se čuje sa selektorom Svetislavom Pešićem i da li razgovaraju o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

"Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu", rekao je Micić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MICIĆ SREĆAN ZBOG REZULTATA REPREZENTACIJE PA PORUČIO: ‘Nadam se da ćemo biti svi na okupu!’

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2024

‘Mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme.’ Košarkaš Šarlota i reprezentativac Srbije, Vasilije Micić govorio je za RTS nakon poraza njegovog tima od Milvokija. On nije imao noćas baš zapaženu partiju pošto je postigao svega dva poena i imao tri asistencije....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.