Micić potvrdio, dve opcije na stolu!

Izvor: Sportske.net, 08.Maj.2020, 15:45

Micić potvrdio, dve opcije na stolu!

Reprezentativac Srbije na prekretnici.

Preneli smo juče, Vasilije Micić bi karijeru mogao da nastavi u NBA ligi.

Filadelfija 76ersi polažu pravo na njegove usluge, još od drafta 2014. godine, a sada je i sam košarkaš potvrdio da je najjača košarkaška liga na svetu realna opcija.

Šuškalo se da ga i Olimpijakos želi u svojim redovima, ali to u ovom trenutku nije opcija, prema Micićevim rečima.

Kako stvari stoje, dve opcije su na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stolu za bivšeg košarkaša Mege i Crvene zvezde.

"Anadolu Efes ili NBA - to su jedini scenariji koje imam za narednu sezonu.

Priča o Olimpijakosu nije istinita. Prvi put čujem za nju
", izjavio je Micić, preneo litvanski novinar Donatas Urbonas na "Tviteru".

Urbonas je potvrdio da za Micića postoji interesovanje nekoliko timova iz NBA lige i pored činjenice da pravo na njegove usluge polažu Siksersi.

Dakle, Srbija je jako blizu tome da dobije još jednog košarkaša u najjačoj ligi na svetu, a ukoliko se to ipak ne dogodi, u Evropi postoji samo jedna opcija za Micića, Efes.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.