Micić potvrdio da razmišlja o odlasku u NBA

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 15:14

Micić potvrdio da razmišlja o odlasku u NBA

Srpski košarkaš Vasilije Micić otkrio je zanimljive detalje o budućnosti svoje karijere.

Plejmejker Anadolu Efesa i reprezentacije Srbije jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji u Evropi.

On ima važeći ugovor sa turskim klubom do leta 2021. godine, a svojim dobrim igrama je privukao pažnju mnogih, pretežno NBA timova.

"Anadolu Efes ili NBA – to su jedini scenariji koje imam za narednu seszonu", otkrio je Micić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u još neobjavljenom intervjuu litvanskom novinaru Donatasu Urbonasu.

Micić za sobom ima sezonu karijere sa 14,5 poena i 5,8 asistencija po meču u Evroligi, a prava na njega "preko bare" polažu Filadelfija 76ersi.

Ipak, i brojni drugi timovi su zainteresovani za njegove usluge, a nedavno se pojavila inofrmacija u grčkim medijima da će preći u Olimpijakos.

"Priča o Olimpijakosu nije istinita. Ovo je prvi put da čujem nešto o tome", jasan je Micić.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.