Memfis zabrinut, Milvoki se nada: Šta će biti sa Morentom i Janisom?

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 21:01

Memfis zabrinut, Milvoki se nada: Šta će biti sa Morentom i Janisom?

Povrede glavnih igrača Milvoki Baksa i Memfis Grizlisa mogle bi da imaju bitan uticaj na ishod prve runde plej-ofa NBA lige.

Dža Morent nije završio utakmicu broj 1 protiv Los Anđeles Lejkersa zbog povrede šake, a Grizlisi su taj susret izgubili.

Janis Adetokumbo je prošao kroz nešto slično, on je počeo meč sa Majamijem, pa povredio leđa nakon kontakta sa Kevinom Lavom i više se nije vraćao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Kako prenose američki mediji, postoje sasvim realne šanse da "Greak Freak" bude spreman za utakmicu broj dva u "Fiserv Forumu" protiv Majami Hita i da njegova donja leđa budu u boljem stanju.

Što se tiče Morenta, situacija nije toliko optimistična, iako su na rendgenu dobili negativne rezultate i to je znak da nema preloma, ali su velike šanse da propusti utakmicu broj dva sa Lejkersima.

Za sada ništa nije sto posto sigurno i navijači se nadaju da postoji šansa da obojica budu na parketu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.