Melounova petorka bez Džordana?!

Izvor: B92, 06.Jun.2013, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melounova petorka bez Džordana?!

Drugi najbolji strelac NBA lige svih vremena Karl Meloun izostavio je Majkla Džordana iz svoje idealne petorke.

Na pitanje, kako bi izgledala najbolja petorka svih vremena prema njegovom mišljenju, Meloun je na poziciju plejmejkera stavio Džona Stoktona, na beka Oskara Robertsona, trojka bi u njegovom 'drim timu' bio Skoti Pipen, četvortka LeBron Džejms, a petica Vilt Čembrlen.

Popularni ’poštar’ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je jedan od najboljih igrača u istoriji bez osvojenog prstena, pokušao je da obrazloži zbog čega nije uvrstio Džordana.

„Skoti Pipen je predvodio tim u svim statističkim kategorijama kada nije bilo Majkla Džordana. Zbog toga sam ga stavio u svoju petorku. Eto, sada znate“, rekao je Karl.

Melounova petorka je, bez dileme, fantastična, ali ipak se stiče utisak da je izostavio Džordana jer je on glavni razlog što Juta i Meloun nisu osvojili NBA titulu krajem 90-ih.

Šta vi mislite?
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.