Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 21:23

Meloun: Jokić je najbolji centar NBA lige

"Očekujem da će igrati kao i pre suspenzije sezone”

Nikola Jokić priključio se saigračima u Orlandu, a mnogi komentarišu njegov izgled i to kako će Jokić igrati sa toliko skinutih kilograma tokom ove pauze.

Da li će to biti isti stari Jokić?

Trener Denvera, Majkl Meloun, nema dilemu. Nazvao je Jokića najboljim centrom u NBA ligi i na taj način je skinuo svaku sumnju u svog najboljeg igrača.

Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od njega da igra na najvišem mogućem nivou.

"Izgleda sjajno, ali mislim da je ovde donekle izgubljena poenta. Nikola je poslednja tri meseca, koliko je trajala pandemija, posvetio tome da izgubi kilograme i uđe u najbolju formu svog života. Očekujem da će igrati i kao pre suspenzije sezone. Zašto i ne bi, on je najbolji centar NBA lige”,  rekao je Meloun.

Nikola Jokić je ove sezone beležio 20 poena, 10 skokova i sedam asistencija uz procenat šuta od 53 odsto za dva poena, 31 odsto za tri i 81 odsto sa linije bacanja.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.