Mekgrejdi: Morent će biti MVP i najbolji igrač na svetu

Izvor: B92, 16.Jan.2020, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekgrejdi: Morent će biti MVP i najbolji igrač na svetu

Trejsi Mekgrejdi, nekadašnji NBA košarkaš, rekao je da će Dža Morent jednog dana biti prva zvezda najjače lige na svetu.

Plejmejker Memfisa igra fenomenalno u prvoj sezoni i gotovo sigurno biće "ROTY (Rookie of the year)", odnosno najbolji novajlija za sezonu .

"Pre svega, svaka čast ljudima iz Memfisa koji su sklopili ovaku talentovanu ekipu, koja će u naredne dve do pet godina biti veoma, veoma dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i uzbudljiva za gledanje. I sada su zabavni, ali kada dobiju još više na iskustvu, biće u vrhu na Zapadu", rekao je Mekgrejdi.

On je potom i dodao:

"I, da vam kažem. Dža Morent će biti jednog dana MVP i najboljih košarkaš u ligi. Morent je neustrašiv i ne samo da je poenter, već voli i da razigrava saigrače. Memfis trenutno igra sjajnu košarku, imaju šest pobeda zaredom".

Grizlisi igraju sjajnu košarku, imaju šest pobeda zaredom i trenutno su na osmom mestu na Zapadu.

Morent prosečno beleži 18 poena, 3,5 skokova i 6,9 asistencija, uz jednu ukradenu loptu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.