Mek Grejdi odlazi u Kinu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Okt.2012, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mek Grejdi odlazi u Kinu

Sedmostruki učesnik „Ol star” takmičenja u NBA ligi Trejsi Mek Grejdi najavio je danas da će uskoro zaigrati za jedan kineski klub.
Postoji period u životu kad vam se otvaraju novi vidici i izgleda da se ta šansa sada ukazala meni – rekao je 33. godišnji Mek Grejdi na svom sajtu.
On je precizirao da će mu novi klub biti Kvingdao Igls.
Bio sam u Kini nekoliko puta poslednjih godina. Zavoleo sam kineski narod i zemlju. Biće mi čast >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << da igram za jedan kineski klub – rekao je Mek Grejdi kome je, inače, dobar prijatelj najbolji kineski košarkaš svih vremena Jao Ming, sa kojim je igrao u Hjustonu.
Kako navode kineski mediji, Mek Grejdi je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 1,2 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mekgrejdi "proširuje vidike"

Izvor: RTS, 10.Okt.2012

Trejsi Mekgrejdi potvrdio da će uskoro potpisati ugovor sa kineskim Kvingdao Iglsima. Za jednogodišnju vernost Ti-Mek će inkasirati 1,2 miliona dolara...Sedmostruki učesnik Ol star takmičenja u NBA ligi Trejsi Mekgrejdi najavio je danas da će uskoro zaigrati za jedan kineski klub..."Postoji period...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.